'Op ongeveer mijn tiende werd ik het slachtoffer van de seksuele fantasiëen van mijn beste vrien'
Anne

lees hier meer verhalen

Film online groepscursus

Niet heel gezellig gourmetten
door Niels
terug

We gingen die dag voorbereiden om te gourmetten het was 1 januari we hadden alles klaar gemaakt. We hadden een verlengsnoer nodig om bij het stopcontact te komen. Want dan konden we het gourmetstel verwarmen. Papa ging het halen. Maar papa deed een beetje raar dus mama stuurde mijn broertje mee. En toen kreeg mijn vader een dissociatieve aanval. Dus mijn moeder zette hem op de bank en wij konden even rustig gourmetten. Maar mijn vader liep naar de tafel waar we zaten en mijn moeder stuurde hem terug dat gebeurde wel 4x. Mijn moeder stuurde hem naar de gang. Hij kwam weer terug en mijn moeder stuurde hem terug dat gebeurde 2x.
Uiteindelijk mocht hij aan tafel. We moesten wel de dingen voor hem maken en we voerden hem ook. Toen kon hij het zelf weer en werd het wel weer een beetje gezellig.

Verhalen delen

Lees hier de verhalen van anderen. Bij de categoriën kun je kiezen van welke leeftijdsgroep je de eigen verhalen wilt lezen.


Je eigen verhaal delen:

Je kunt ook zélf een verhaal insturen.
Let daarbij op dat je het niet te lang maakt .  Geef naast je naam (mag een 'schuilnaam' zijn) ook  je leeftijd op!


Wil je liever contact met een hulpverlender? Je kunt ons bereiken via de Mail ons of Bellen.  En...schroom niet om hulp te vragen! Lachen


sluiten